Menu
Sulje X

Orkla Suomella uudet verkkosivut

Orkla Suomen verkkosivut löytyvät nykyään osoitteesta www.orkla.fi .

Nämä verkkosivut palvelevat kuitenkin edelleen Foodservice-asiakkaitamme.

Yritys nimeltä

Orkla Suomi

Keitä me olemme

Orkla Suomi on kahden elintarvikealan yrityksen toiminnallinen yhteenliittymä, jonka muodostavat Orkla Foods Finland ja Orkla Confectionery & Snacks Finland. Orkla Suomi on maamme johtavia elintarvikeyrityksiä. Laajan tuotepalettimme kautta olemme ystävä jokaisessa hetkessä, niin arkena kuin juhlana.

Tehtaamme sijaitsevat Turussa (vihannes- ja kalasäilykkeet), Vaajakoskella (makeiset) ja Ahvenanmaan Haraldsbyssa (perunatuotteet). Oman tuotannon lisäksi Orkla Suomi myy ja markkinoi mm. ketsuppia ja muita salaatti- ja maustekastikkeita, mehuja, tuorepastoja, myslejä, keksejä, pähkinätuotteita, välipaloja ja vanukkaita sekä pizzoja ja muita ruokapakasteita. Tavoitteenamme on saavuttaa ykkösasema jokaisessa tuoteryhmässä ja olla yksi Suomen elintarviketeollisuuden kannattavimmista yrityksistä.

Vuonna 2016 Orkla Suomen yhteenlaskettu liikevaihto oli 197 miljoonaa euroa. Yritysten palveluksessa työskenteli vuoden 2016 aikana keskimäärin 456 henkilöä mukaan lukien määräaikaiset kausityöntekijät. 

Orkla-konserni

Orkla Suomi kuuluu norjalaiseen Orkla-konserniin, joka on yksi Pohjoismaiden vanhimmista yrityksistä vuonna 1654 alkavalla yrityshistoriallaan. Tänään Orkla tunnetaan vahvana toimijana erityisesti kuluttajille suunnatuissa merkkitavaroissa.  

Orklan missio on olla ystävä jokaisessa hetkessä, niin arkena kuin juhlana. Orklan arvot ovat rohkea, luotettava ja innostava

Orkla on etenkin Pohjoismaissa merkkituotteiden vahva toimija. Orkla Foods ja Orkla Confectionery & Snacks ovat kaksi konsernin viidestä liiketoiminta-alueesta, joista Suomessa toimivat myös Orkla Care ja Orkla Food Ingredients. Lisätietoja konsernista löydät täältä.

 

Orklan arvot ovat: rohkea, luotettava ja innostava.

Johtoryhmä

Orkla Suomi on Orkla Confectionery & Snacks Finlandin ja Orkla Foods Finlandin muodostama toiminnallinen kokonaisuus, jolla on yhteinen johtoryhmä. 

Pasi
Flinkman

Toimitusjohtaja

Rabbe
Wikström

Senior Advisor

Virpi
Aaltonen

Supply Chain

Johanna
Paavola

Henkilöstö- ja lakiasiainjohtaja

Katja
Salminen

Innovaatiot
Regulatory Affairs

Michael
Sundqvist

Talousjohtaja

Ami
Wardi

Kaupallinen johtaja

Ylös