Menu
Sulje X

Orkla Suomella uudet verkkosivut

Orkla Suomen verkkosivut löytyvät nykyään osoitteesta www.orkla.fi .

Nämä verkkosivut palvelevat kuitenkin edelleen Foodservice-asiakkaitamme.

Suurkeittiöuutisia: kevään parhaat kastikkeet

Uutinen / 15.01.2018 09:00:00

Kevään parhaat kastikkeet löydät Felixin valikoimista. Suosikkituotesarjamme Dressomat on hygieeninen ja helppokäyttöinen annostelijajärjestelmä, johon saa useita eri kastikkeita. Kätevillä 3 kg:n salaattikastikkeilla on sydänmerkki. Street Food -sarja puolestaan maustaa trendikkään katuruoan.  

Felix Dressomat on siisti, hygieeninen ja helppokäyttöinen tapa annostella herkullisia kastikkeita. Annostelijoiden moderni muotoilu sopii hienosti linjastolle tai lounaspöytään. Dressomat-annostelijoiden täyttöpussin vaihtaminen on helppoa, ja annospussi tyhjenee täysin eli hävikkiä ei synny. Myös annoskoon valvonta onnistuu ja annoskoko on säädettävissä.

Dressomat-annostelijoiden valikoimasta löytyvät kestosuosikit ketsuppi ja sinappi sekä salaatti- ja maustekastikkeet. Pakkauskoot 2,5 kg ja 5 kg. 

Annostelijoiden käyttöön voit perehtyä myös videolla

Felixin 3 kg:n salaattikastikkeilla on terveellisemmän valinnan takaava sydänmerkki. Valikoimassa neljä makua: Talon, Hunaja-sinappi, Perinteinen ja Tomaatti-chili. 

Muistathan myös uutuutemme Felix Street Food -sarjan? 

Sarjan laaja tuotevalikoima viimeistelee niin hotdogit ja hampurilaiset kuin sandwichit ja modernimmatkin ateriainnovaatiot. Kaikki sarjan kastikkeet - myös kurkkusalaatti - ovat kätevässä kärjellisessä pullossa, josta on helppo annostella.

Felix Street Food -sarjasta löytyvät klassikot Ketsuppi ja Sinappi, vaalea kastike French Hot Dog, mausteisempi Chunky Chili, klassinen Hampurilaiskastike, majoneesityyppinen sinappinen Dijonnaise-kastike ja rapea Kurkkusalaatti. 

Katso Felixin koko tuotevalikoima täältä.  

Kerromme mielellämme lisää! 

 

Helpon ja nopean salaatin reseptin löydät täältä

Avainsanat
Annostelija
Dressomat
Katuruoka
Ketsuppi
Salaattikastike
Sinappi
Sydänmerkki
Tunnisteet
ruoka ja elintarvikkeet

Uutiset

 
Näytä lisää

Ylös