Menu
Sulje X

Orkla Suomella uudet verkkosivut

Orkla Suomen verkkosivut löytyvät nykyään osoitteesta www.orkla.fi .

Nämä verkkosivut palvelevat kuitenkin edelleen Foodservice-asiakkaitamme.

Suurkeittiöuutisia: Joulu on jo ovella...

Uutinen / 16.11.2017 13:25:00

Marraskuun lyhyinä päivinä on mukavaa siirtää ajatukset joulun herkkuihin. Perinteissä on se ihana puoli, että pyörää ei  tarvitse joka vuosi keksiä uudelleen. Valtaosa haluaa syödä joulupöydissä tuttuja herkkuja - ...

Marraskuun lyhyinä päivinä on mukavaa siirtää ajatukset joulun herkkuihin. Perinteissä on se ihana puoli, että pyörää ei  tarvitse joka vuosi keksiä uudelleen. Valtaosa haluaa syödä joulupöydissä tuttuja herkkuja - välillä pienen uuden twistin kera. Rosollin kaveriksi sopii siis myös matjessillikakku, ja Abba Skapa -sillillä voit miettiä silliherkut aivan uusiksi. 

Rosolli on sillisalaatti, jolla on itsestään selvä asema suomalaisissa joulupöydissä. Felixin kuutioiduilla vihanneksilla ja Boyn sillikuutioilla tämä joulun - ja pikkujoulujen - herkku syntyy todella helposti. 

Silli kuuluu jouluun sen kaikissa muodoissa. Silliruokia voi silti aika ajoin ajatella uusiksi. Kokeile vaikka matjessillistä valmistettua täyteläistä kakkua, sillitapaksia tai sillikastikkeita. 

Reseptit ja tuotetiedot näihin löydät resurssilinkeistä, ja Abba Skapa -reseptivihkon liitteenä. Herkullista pikkujouluaikaa!

Kerromme mielellämme lisää:

Avainsanat
foodservice
silli
Tunnisteet
lifestyle ruoka ja elintarvikkeet vapaa-aika

Uutiset

 
Näytä lisää

Ylös