Menu
Sulje X

Orkla Suomella uudet verkkosivut

Orkla Suomen verkkosivut löytyvät nykyään osoitteesta www.orkla.fi .

Nämä verkkosivut palvelevat kuitenkin edelleen Foodservice-asiakkaitamme.

Suurkeittiöuutisia: Felix Street Food maustaa trendikkään katuruoan

Uutinen / 18.12.2017 07:00:00

Katuruokaa tarjottiin aikanaan kojuista työmaiden ja tehtaiden lähistöllä ja pitkään se miellettiinkin työväen tavaksi syödä. Katuruokatrendi on kuitenkin rantautunut jo Suomeenkin, ja etenkin pääkaupungin kaduille on viimeisen vuosikymmenen aikana ilmestynyt enenevässä määrin ruoka- ja kahvikioskeja ja -autoja.

Mukaan otettavan “katuaterian” inspiraationa on nykyään pikemminkin fine dining kuin perinteinen nakkikioski. Katuruoka on siis myös maukasta ja vaihtelevaa. Eikä sitä sääoloista johtuen aina tarvitse tarjota ulkona kadulla! 

Felix Street Food -konsepti on osa tätä trendiä. Sarjan laaja tuotevalikoima viimeistelee niin hotdogit ja hampurilaiset kuin sandwichit ja modernimmatkin ateriainnovaatiot. Kaikki sarjan kastikkeet - myös kurkkusalaatti - ovat kätevässä kärjellisessä pullossa, josta on helppo annostella.

Felix Street Food -sarjasta löytyvät klassikot Ketsuppi ja Sinappi, vaalea kastike French Hot Dog, mausteisempi Chunky Chili, klassinen Hampurilaiskastike, majoneesityyppinen sinappinen Dijonnaise-kastike ja rapea Kurkkusalaatti. 

Pakkauskoko 900 g. Tuotetiedot resurssilinkissä. Saatavilla 1.1.2018 alkaen. 

Kerromme mielellämme lisää! 

Avainsanat
Felix
foodservice
Tunnisteet
lifestyle ruoka ja elintarvikkeet vapaa-aika

Uutiset

 
Näytä lisää

Ylös