Menu
Sulje X

Orkla Suomella uudet verkkosivut

Orkla Suomen verkkosivut löytyvät nykyään osoitteesta www.orkla.fi .

Nämä verkkosivut palvelevat kuitenkin edelleen Foodservice-asiakkaitamme.

Grandiosan Pollo Mozzarella on kuluttajien kehittämä pizza

Uutinen / 27.02.2018 13:14:00

Grandiosa kysyi pizzakansalta, mitkä kolme täytettä pizzan päällä kuuluu olla, ja toteutti suosituimman yhdistelmän. Kana-mozzarella-pesto -täytteinen pizza Pollo Mozzarella pääsee kauppojen pakastealtaisiin maaliskuun alussa. Kyselyssä kärkeen nousivat tutut täytesuosikit, mutta yllättäen myös kana. 

Kana on pizzatäytteiden uusi suosikki ja ananas kuuluu pizzaan. Tämä kävi ilmi, kun Grandiosa pyysi suomalaisia rakentamaan kolmen täytteen suosikkipizzansa. Tasaväkisinä kärkeen pääsivät yhdistelmät kana, mozzarella ja pesto sekä kana, homejuusto ja ananas. Näistä Grandiosa on  toteuttanut ensin mainitun. Kanaa, mozzarella-juustoa ja pestoa sisältävä Pollo Mozzarella alkaa löytyä kauppojen pakastealtaista maaliskuun aikana. 

Heinä-elokuussa 2017 toteutetussa verkkokyselyssä* kysyttiin, mitä pizzan päällä tulisi olla. Kyselyyn vastattiin valitsemalla kolme suosituinta täytettä. Kyselyyn vastasi 2054 pizzan ystävää.  

”Halusimme antaa kuluttajille mahdollisuuden osallistua tuotekehitykseen ja tuoda markkinoille uuden, kuluttajien toiveiden mukaisen tuotteen”, kertoo markkinointipäällikkö Mervi Nieminen Orkla Suomelta. 

Kuuluuko ananas pizzaan?

Suosikkitäytteet olivat muutoin melko odotetut, mutta kanan suosio yllätti. Kiinnostavana yksityiskohtana voi mainita, että kiistelty ananas tosiaan vastaajien mielestä kuuluu pizzan täytteeksi. Tämän kiistan voi siis kyselyn perusteella puhaltaa poikki. 

Verkkokyselyssä ihmisiä pyydettiin paitsi rakentamaan suosikkipizza, myös nimeämään oma suosikkinsa. Kyselyssä saadut ehdotukset otettiin huomioon uuden pizzan nimessä. Uutuus on nimeltään Pollo Mozzarella

Uusi pizza täydentää Grandiosan laajaa pakastepizza-tuoteperhettä, joka koostuu erimakuisista kiviuuni-, pannu- ja välipalapizzoista. Tuotevalikoimaan kuuluu myös gluteeniton pizza. Uutuuspizza löytyy kaupoista maaliskuun alkupuolen aikana.

AR-peli pizzalaatikosta

Grandiosa on äskettäin lanseerannut todennäköisesti maailman ensimmäisen pizzapakkauksen kanssa pelattavan AR-pelin eli lisättyä todellisuutta hyödyntävän mobiilipelin. Grandiosa Pelipäivä ladataan sovelluskaupasta ja pelin jääkiekkokaukalona toimii pizzalaatikko.

Pelissä voi voittaa mm. ainutlaatuisia VIP-paketteja Leijonien peleihin. Ainutlaatuisia siksi, että nämä paketit eivät ole myytävänä – ne voi voittaa vain pelaamalla. Grandiosa on Suomen jääkiekkomaajoukkueen virallinen yhteistyökumppani. 

Lisätietoja: markkinointipäällikkö Mervi Nieminen, mervi.nieminen@orkla.fi, p. 020 785 4011.         

#grandiosapelipäivä

* Kysely toteutettiin SurveyPal-verkkokyselynä. Kyselyyn vastasi 2053 henkilöä 20.6.–15.8.2017 välisenä aikana. 

Avainsanat
Grandiosa
Leijonat
Pakastepizza
Pizza
Pizzatäyte
Suosikkipizza
Tunnisteet
kauppa lifestyle markkinointi ruoka ja elintarvikkeet vapaa-aika

Uutiset

 
Näytä lisää

Ylös