Menu
Sulje X

Takaisinveto: Jacky Makupala Maitosuklaa ja Jacky Makupala Vanilja-Suklaavanukas pikareissa todettu vierasesine

TAKAISINVETOTIEDOTE 15.3.2018 

Takaisinvedon päivitysUusissa päiväyksissä Jacky Makupala Maitosuklaa-pikareita todettu vierasesinevaara 

Orkla Suomi vetää takaisin lisäerän Jacky Makupala Maitosuklaa 120 g tuotetta. Syynä tuotteessa havaittu vierasesineenä halkaisijaltaan 3 cm tarraTakaisinveto on lisäys 5. maaliskuuta tehtyyn takaisinvetoon.  

Jacky Makupalan tuotannossa tehdyissä lisätutkimuksissa on havaittu kaksi Jacky Makupala Maitosuklaa-tuotetta, joissa etikettitarra on voinut päätyä osaan tuotteista pakkausmateriaalin valmistajalla tapahtuneen konehäiriön seurauksena 

Orkla Suomi pahoittelee syvästi kuluttajille tästä johtuvaa haittaa 

Päivitetty takaisinveto koskee seuraavia tuote-eriä: 

Jacky Makupala Maitosuklaa 120 g 

  • EAN: 64027173 

  • Parasta ennen: 20.4.2018, 26.4.2018 

Alkuperäinen 5.3. 2018 tehty takaisinveto koskee seuraavia tuote-eriä: 

Jacky Makupala Maitosuklaa 120 g 

  • EAN: 64027173 

  • Parasta ennen: 30.3.2018, 4.4.2018, 19.4.2018, 25.4.2018, 1.5.2018 

Jacky Makupala Vanilja-suklaavanukas 120 g 

  • EAN: 64027166 

  • Parasta ennen: 4.4.2018 

Takaisinvedot koskevat vain yksittäispakattuja Jacky Makupala Maitosuklaa 120 g sekä Jacky Makupala Vanilja-Suklaavanukas 120 g pikareita. Takaisinveto ei koske muita Jacky-tuotteita tai makuvariantteja eikä Jacky Makupala Maitosuklaa-monipakkauksia (4 x 120 g). 

Jälleenmyyjiä on ohjeistettu poistamaan tuotteet välittömästi myynnistä. 

Tuotteen ostaneita pyydetään palauttamaan virheelliset tuotteet mihin tahansa tuotetta myyvään kauppaan. Kauppa hyvittää palautetun tuotteen.  

Lisätietoja antaa Orkla Suomen kuluttajapalvelut 0800 133 933 (arkipäivisin klo 9-12) tai varatoimitusjohtaja Pasi Flinkman 358 40 0819 947. Palautetta voi jättää myös osoitteessahttp://www.orklasuomi.fi/kuluttajapalvelu/palaute 

Grandiosan Pollo Mozzarella on kuluttajien kehittämä pizza

Uutinen / 27.02.2018 13:14:00

Grandiosa kysyi pizzakansalta, mitkä kolme täytettä pizzan päällä kuuluu olla, ja toteutti suosituimman yhdistelmän. Kana-mozzarella-pesto -täytteinen pizza Pollo Mozzarella pääsee kauppojen pakastealtaisiin maaliskuun alussa. Kyselyssä kärkeen nousivat tutut täytesuosikit, mutta yllättäen myös kana. 

Kana on pizzatäytteiden uusi suosikki ja ananas kuuluu pizzaan. Tämä kävi ilmi, kun Grandiosa pyysi suomalaisia rakentamaan kolmen täytteen suosikkipizzansa. Tasaväkisinä kärkeen pääsivät yhdistelmät kana, mozzarella ja pesto sekä kana, homejuusto ja ananas. Näistä Grandiosa on  toteuttanut ensin mainitun. Kanaa, mozzarella-juustoa ja pestoa sisältävä Pollo Mozzarella alkaa löytyä kauppojen pakastealtaista maaliskuun aikana. 

Heinä-elokuussa 2017 toteutetussa verkkokyselyssä* kysyttiin, mitä pizzan päällä tulisi olla. Kyselyyn vastattiin valitsemalla kolme suosituinta täytettä. Kyselyyn vastasi 2054 pizzan ystävää.  

”Halusimme antaa kuluttajille mahdollisuuden osallistua tuotekehitykseen ja tuoda markkinoille uuden, kuluttajien toiveiden mukaisen tuotteen”, kertoo markkinointipäällikkö Mervi Nieminen Orkla Suomelta. 

Kuuluuko ananas pizzaan?

Suosikkitäytteet olivat muutoin melko odotetut, mutta kanan suosio yllätti. Kiinnostavana yksityiskohtana voi mainita, että kiistelty ananas tosiaan vastaajien mielestä kuuluu pizzan täytteeksi. Tämän kiistan voi siis kyselyn perusteella puhaltaa poikki. 

Verkkokyselyssä ihmisiä pyydettiin paitsi rakentamaan suosikkipizza, myös nimeämään oma suosikkinsa. Kyselyssä saadut ehdotukset otettiin huomioon uuden pizzan nimessä. Uutuus on nimeltään Pollo Mozzarella

Uusi pizza täydentää Grandiosan laajaa pakastepizza-tuoteperhettä, joka koostuu erimakuisista kiviuuni-, pannu- ja välipalapizzoista. Tuotevalikoimaan kuuluu myös gluteeniton pizza. Uutuuspizza löytyy kaupoista maaliskuun alkupuolen aikana.

AR-peli pizzalaatikosta

Grandiosa on äskettäin lanseerannut todennäköisesti maailman ensimmäisen pizzapakkauksen kanssa pelattavan AR-pelin eli lisättyä todellisuutta hyödyntävän mobiilipelin. Grandiosa Pelipäivä ladataan sovelluskaupasta ja pelin jääkiekkokaukalona toimii pizzalaatikko.

Pelissä voi voittaa mm. ainutlaatuisia VIP-paketteja Leijonien peleihin. Ainutlaatuisia siksi, että nämä paketit eivät ole myytävänä – ne voi voittaa vain pelaamalla. Grandiosa on Suomen jääkiekkomaajoukkueen virallinen yhteistyökumppani. 

Lisätietoja: markkinointipäällikkö Mervi Nieminen, mervi.nieminen@orkla.fi, p. 020 785 4011.         

#grandiosapelipäivä

* Kysely toteutettiin SurveyPal-verkkokyselynä. Kyselyyn vastasi 2053 henkilöä 20.6.–15.8.2017 välisenä aikana. 

Avainsanat
Grandiosa
Leijonat
Pakastepizza
Pizza
Pizzatäyte
Suosikkipizza
Tunnisteet
kauppa lifestyle markkinointi ruoka ja elintarvikkeet vapaa-aika

Uutiset

 
Näytä lisää

Ylös

Evästeet auttavat meitä parantamaan palveluamme. Käyttämällä palveluamme hyväksyt evästeiden käytön. Hyväksyn