Menu
Sulje X

Orkla Suomella uudet verkkosivut

Orkla Suomen verkkosivut löytyvät nykyään osoitteesta www.orkla.fi .

Nämä verkkosivut palvelevat kuitenkin edelleen Foodservice-asiakkaitamme.

Grandiosan pizzalaatikoissa maailman ensimmäinen AR-lätkäpeli

Uutinen / 26.01.2018 13:30:00

Orkla Suomi julkaisi tällä viikolla lajissaan maailman ensimmäisen mobiilisovelluksesta ja pizzalaatikosta koostuvan lisättyä todellisuutta, eli augmented realityä (AR) hyödyntävän lätkäpelin. Peli on osa uutta #Grandiosapelipäivä-kampanjaa, joka on tehty yhteistyössä Suomen Leijonien kanssa. Peli nousi parissa päivässä AppStoren urheilupelilistan TOP-5:een.

 Grandiosan Pelipäivä -applikaatio yhdistää lisätyn todellisuuden ja todelliset pizzalaatikot hauskaksi kokemukseksi: Grandiosa Pelipäivä -lätkäpeli ilmestyy pöydälle pizzalaatikon päälle, kun kuluttaja osoittaa laatikkoa mobiililaitteensa pelisovelluksen kameralla.

Grandiosa Pelipäivässä yritetään tehdä maaleja sekä metsästetään erilaisia saavutuksia, jotka toimivat arpoina pääpalkinnon arvonnassa. Peli sisältää myös videosisältöä Leijonista pelaamassa pizzalaatikoilla sekä sosiaalisen median ulottuvuuden. Pelaaja näkee mm. Facebook-ystävänsä katsomossa ja voi verrata omia pisteitään heidän saavutuksiinsa.

”Tavoitteemme oli ottaa kaikki irti Grandiosan ja Leijonien yhteistyöstä niin, että se rikastuttaa pizzafaniemme arkea. Saimme idean, kun tajusimme, että pakastepizzalaatikkohan on täydellinen jääkiekkokaukalo”, kertoo luova johtaja Nazzareno ”Reno” Sifo pelin suunnitelleesta LM& -mainostoimistosta.

Grandiosan applikaatio yhdistää lisätyn todellisuuden (augmented reality) interaktiiviseen mediaan ja muuttaa pakkaukset virtuaaliseksi kokemukseksi.

“Halusimme tehdä hauskan pelin, jossa uusin teknologia tukee pelikokemusta mutta ei ole pääroolissa. Puhelimesta tulee peliväline jota pitää oikeasti liikutella tuotepakkauksen luoman pelialustan päällä. Näin digitaalinen ja reaalimaailma yhdistyy tavalla, jota tuotepakkauksissa ei ole aikaisemmin nähty”, Jani Järvinen, pelin kehittäneen Tribered Oy:n toimitusjohtaja.

Kampanja on luonteva jatke Grandiosan ja Suomen Jääkiekkoliiton viralliselle yhteistyölle.

-Pelipäivä-kampanja tuo yhteistyöhömme Jääkiekkoliiton kanssa uuden ulottuvuuden. Pelissä yhdistyy suomalaisten suosikkiurheilu ja kotikatsomoiden täydellinen eväs. Kampanjan eksklusiivisen VIP-lippupalkinnon voi myös voittaa vain pelaamalla, sitä ei voi rahalla ostaa, kertoo Grandiosasta vastuussa oleva markkinointipäällikkö Mervi Nieminen Orkla Suomesta.

Kokeile peliä lataamalla ilmainen Grandiosa Pelipäivä –sovellus mobiililaitteellesi AppStoresta tai Googleplaystä ja käyttämällä kuvaa Grandiosa-pizzalaatikosta. Suosittelemme kuvan tulostamista parhaimman pelikokemuksen saavuttamiseksi. 

Liitteen löydät tämän tiedotteen ePressin versiosta täältä

Lisätietoja:

Mervi Nieminen, markkinointipäällikkö
mervi.nieminen@orkla.fi
+358 400 641 976

Avainsanat
AR
mobiilipelit
Grandiosa
pizza
leijonat
Tunnisteet
kauppa lifestyle markkinointi musiikki ja viihde ohjelmistoteollisuus ruoka ja elintarvikkeet tietotekniikka vapaa-aika

Uutiset

 
Näytä lisää

Ylös