Abba AteriaValmis Laktoositon Katkarapu- ja tillikastike kalalle 250 g

Laktoositon katkaravulla (0,3 %) ja tillillä maustettu ruoanlaittokastike kalalle

Illallinen on katettu! Kokeile AteriaValmis -katkarapu- ja tillikastiketta vaalealle kalalle, esimerkiksi turskalle tai vaikkapa pastakastikkeena savulohen kera. Laktoositon. AteriaValmis on gluteeniton ja laktoositon ja löytyy kaupan kylmähyllystä.

  • Ainesosat
  • Ravintoarvot
  • Lisätiedot

Ainesosat

Vesi, laktoositon KERMA, laktoositon jogurtti (laktoositon MAITO, hapate), valkoviini, maissitärkkelys, rapsiöljy, kasvisliemi (vesi, porkkana, purjosipuli, sipuli, valkosipuli, auringonkukkaöljy, aromit), KALALIEMI, KATKARAPULIEMI, tomaattisose, tilli, sipuli, suola (voimakassuolainen), sokeri, valkopippuri, aromit.

Jos tuote sisältää elintarviketietoasetuksen mukaisia allergioita tai intoleransseja aiheuttavia ainesosia, on ne korostettu ainesosaluettelossa SUURAAKKOSIN.

Lisätiedot

Tuotteen ominaisuudet:

  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Ei sisällä kananmunaa
  • Ei sisällä naudanlihaa tai naudanlihavalmisteita
  • Lisäaineeton

Valmistusohje:
Laita noin 400-600 g tuore- tai pakastekalaa uuninkestävään vuokaan. Ripottele pinnalle hieman suolaa. Kaada AteriaValmis-kastike tasaisesti kalan päälle. Riittävän kapeanmallinen vuoka on hyvä, jotta kastike peittää lähes koko kalan. Paista 175 C:ssa, uunin keskiosassa noin 20-25 minuuttia. Mikäli käytät pakastekalaa, on paistoaika noin 10 minuuttia pidempi.

Säilytysohje:
Kylmäsäilytys: 0 - +6 °C.

Valmistusmaa:
Ruotsi

Valmistajan nimi:
Orkla Foods Sverige AB

EAN:
7311171007242

KUPA:
7311177012233

Ravintoarvot

Per 100 g
Energiaa 540 kJ / 130 kcal
Rasvaa 12 g
josta
- tyydyttynyttä rasvaa 6,4 g
Hiilihydraattia 5,6 g
josta
- sokereita 1,4 g
Proteiinia 1,1 g
Suolaa 1,3 g
Per 100 g
Laktoosia <0,01 g

Huom! Tuotetiedot saattavat muuttua, tarkastathan tuotetiedot aina pakkauksesta.