Lecora Tacorulla kasvistäytteellä 45 x 80 g

Tacorulla kasvistäytteellä

Lecoran herkulliset tacorullat on helppo ja nopea valmistaa ja tarjoilla. Tacorullassa on herkullinen runsas täyte, jossa mm. porkkanaa, maissia, sipulia, hernettä ja papua. Vaihtoehto perinteiselle kevätrullalle. Tacorullan koko on 80 grammaa. Valmista pakkauksen ohjeen mukaan uunissa. Tuote on soijaton ja soveltuu kasvisruokavalioon. Pakaste.

  • Ainesosat
  • Ravintoarvot
  • Lisätiedot

Ainesosat

VEHNÄJAUHO, PIIMÄ, rapsiöljy, korppujauho (VEHNÄ), vesi, rasvaton MAITOJAUHE, KANANMUNAJAUHE, VEHNÄGLUTEENI, nostatusaine (E450, E500), maissitärkkelys, VEHNÄIMELLE, sokeri, suola, täysjyväriisi, porkkana, maissi, sipuli, herne, papu, tomaattiketsuppi (tomaatti, sokeri, etikka, muunnettu perunatärkkelys, happo (sitruunahappo), säilöntäaineet E211 ja E202), tomaattijauhe, tacomauste (paprika, juustokumina, rypälesokeri, maltodekstriini, sipulijauhe, hiivauute, valkosipuli, chili, cayenne, kurkuma, paprikajauhe).

Jos tuote sisältää elintarviketietoasetuksen mukaisia allergioita tai intoleransseja aiheuttavia ainesosia, on ne korostettu ainesosaluettelossa SUURAAKKOSIN.

Lisätiedot

Tuotteen ominaisuudet:

  • Kasvisruokavalioon

Valmistusohje:
Valmista suoraan pakastimesta. Uunissa 225°C noin 25 min. tai kiertoilmauunissa 225°C noin 30 min., kunnes keskilämpötila on vähintään +70°C.

Säilytysohje:
PAKASTE Säilytys pakastimessa (-18 °C tai kylmemmässä). Ei saa pakastaa uudelleen sulatuksen jälkeen.

Valmistusmaa:
Ruotsi

Valmistajan nimi:
Lecora AB, Orkla

KUPA:
7311881137017

K:
21699480

Myyntierä:
1

Ravintoarvot

Per 100 g Per annos 80 g RI* per annos 80 g
Energiaa 1030 kJ / 246 kcal 824 kJ / 197 kcal 10 %
Rasvaa 9,0 g 7,2 g 10 %
josta
- tyydyttynyttä rasvaa 3,0 g 2,4 g 12 %
Hiilihydraattia 33 g 26,4 g 10 %
josta
- sokereita 2,0 g 1,6 g 2 %
Proteiinia 9,0 g 7,2 g 14 %
Suolaa 0,7 g 0,56 g 9 %

* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8 400 kJ/2 000 kcal)

Huom! Tuotetiedot saattavat muuttua, tarkastathan tuotetiedot aina pakkauksesta.