Yrttijuustopaprikat

100:lle

Yrttijuustopaprikat

Ainekset

  • 7,500 kg tuoretta punaista paprikaa
  • 1,500 kg sipulikuutioita, pakaste
  • 1,300 kg couscous-suurimoita
  • 4,000 kg Felix Hedelmäsalsaa
  • 3,100 kg Felix Maustamatonta tuorejuustoa
  • 0,100 kg Valkosipulimurskaa, säilyke (öljyssä)
  • 1,000 kg juustoraastetta, mozzarella

Valmistusohje

  1. Halkaise paprikat pitkittäin niin, että myös varren pätkä puolittuu. Poista siemenet ja pese paprikat.
  2. Sekoita keskenään couscous-suurimot, Felix Hedelmäsalsa, Felix Maustamaton tuorejuusto ja valkosipulimurska.
  3. Annostele täytettä paprikanpuolikkaiden päälle n. 100 g / paprikanpuolikas.
  4. Lado täytetyt paprikanpuolikkaat leivinpaperilla vuorattuihin GN 1/1-65 vuokiin. Ripottele paprikoiden päälle mozzarella-juustoraastetta. Kypsennys yhdistelmäuunissa 150 asteessa n. 15-20 min. kuivapaistolla.
  5. Felix Yrttijuustopaprikat voidaan hyvin täyttää etukäteen, vaikka jo edellisenä päivänä ja paistaa menekin mukaan.