Yrttijuustopaprikat
100:lle
1

Ainekset
- 7,500 kg tuoretta punaista paprikaa
- 1,500 kg sipulikuutioita, pakaste
- 1,300 kg couscous-suurimoita
- 4,000 kg Felix Hedelmäsalsaa
- 3,100 kg Felix Maustamatonta tuorejuustoa
- 0,100 kg Valkosipulimurskaa, säilyke (öljyssä)
- 1,000 kg juustoraastetta, mozzarella
Valmistusohje
- Halkaise paprikat pitkittäin niin, että myös varren pätkä puolittuu. Poista siemenet ja pese paprikat.
- Sekoita keskenään couscous-suurimot, Felix Hedelmäsalsa, Felix Maustamaton tuorejuusto ja valkosipulimurska.
- Annostele täytettä paprikanpuolikkaiden päälle n. 100 g / paprikanpuolikas.
- Lado täytetyt paprikanpuolikkaat leivinpaperilla vuorattuihin GN 1/1-65 vuokiin. Ripottele paprikoiden päälle mozzarella-juustoraastetta. Kypsennys yhdistelmäuunissa 150 asteessa n. 15-20 min. kuivapaistolla.
- Felix Yrttijuustopaprikat voidaan hyvin täyttää etukäteen, vaikka jo edellisenä päivänä ja paistaa menekin mukaan.