Voileipäkakku kääretorttuna
2 h
8:lle
4
Voileipäkakkua pidetään usein työläänä, mutta tämä versio valmistuu nopeasti ja on näyttävän näköinen. Makunsa kääretortturulla saa Felixin Paprikamajoneesista ja salamista.

Ainekset
- 16 kpl paahtoleipäviipaleita
- 1 dl kasvis- tai lihalientä
- TÄYTE
- 1 plo Felix Paprikamajoneesia
- 1 kpl punainen paprika
- 1 kpl punasipuli
- 100 g salamia
- KORISTEEKSI
- 1 dl Felix Kurkkumajoneesia
- 1 ruukku pienilehtistä basilikaa
- syötäviä orvokkeja
Valmistusohje
- Leikkaa paahtoleivistä reunat ja asettele leipäviipaleet leivinpaperin päälle hieman päällekkäin. Kostuta kasvis- tai lihaliemellä. Painele voileipien reunat tiukasti yhteen. Levitä päälle toinen leivinpaperi ja kaulitse pohjaa hieman tiiviimmäksi.
- Valmista täyte hienontamalla paprika, punasipuli ja salami pieniksi kuutioiksi. Lisää joukkoon paprikamajoneesi. Levitä täyte leipäviipaleiden päälle ja rullaa tiukaksi rullaksi leivinpaperin avulla. Nosta jääkaappiin tekeytymään noin tunniksi.
- Levitä tekeytyneen voileipäkakkukääretortun pinnalle kurkkumajoneesia. Koristele lopuksi pienilehtisellä basilikalla ja syötävillä orvokeilla.