Voileipäkakku kääretorttuna

2 h 8:lle

Voileipäkakkua pidetään usein työläänä, mutta tämä versio valmistuu nopeasti ja on näyttävän näköinen. Makunsa kääretortturulla saa Felixin Paprikamajoneesista ja salamista.

Voileipäkakku kääretorttuna

Ainekset

  • 16 kpl paahtoleipäviipaleita
  • 1 dl kasvis- tai lihalientä
  • TÄYTE
  • 1 plo Felix Paprikamajoneesia
  • 1 kpl punainen paprika
  • 1 kpl punasipuli
  • 100 g salamia
  • KORISTEEKSI
  • 1 dl Felix Kurkkumajoneesia
  • 1 ruukku pienilehtistä basilikaa
  •   syötäviä orvokkeja

Valmistusohje

  1. Leikkaa paahtoleivistä reunat ja asettele leipäviipaleet leivinpaperin päälle hieman päällekkäin. Kostuta kasvis- tai lihaliemellä. Painele voileipien reunat tiukasti yhteen. Levitä päälle toinen leivinpaperi ja kaulitse pohjaa hieman tiiviimmäksi.
  2. Valmista täyte hienontamalla paprika, punasipuli ja salami pieniksi kuutioiksi. Lisää joukkoon paprikamajoneesi. Levitä täyte leipäviipaleiden päälle ja rullaa tiukaksi rullaksi leivinpaperin avulla. Nosta jääkaappiin tekeytymään noin tunniksi.
  3. Levitä tekeytyneen voileipäkakkukääretortun pinnalle kurkkumajoneesia. Koristele lopuksi pienilehtisellä basilikalla ja syötävillä orvokeilla.