Voileipäkakku
1 h
4:lle
1
Voileipäkakku kuuluu juhlapöytään. Tässä hyvin helppo resepti tonnikalaa sisältävälle voileipäkakulle. Kallen mätitahna täydentää maun.

Ainekset
- 4 siivua pitkittäin viipaloitua vaaleaa leipää
- 2 siivua pitkittäin viipaloitua limppua
- TÄYTE 1
- 1 dl Abban tonnikalapasteijaa
- 1 tölkki Abban tonnikalaa vedessä
- 1/2 sipulia hienonnettuna
- 1 rkl Felix-tomaattipyreetä
- mustapippuria
- salaattimaustetta
- TÄYTE 2
- 1 tuubi Kallen Mätitahnaa
- 1/2 dl purjosipulia hienonnettuna
- 1/2 dl omenaraastetta (valitse hapokas omenalaatu)
- 1 dl crème fraichea
- mustapippuria
- sitruunamehua
- TARJOILUUN
- katkarapuja, Kallen mätitahnaa, sitruunaa, tomaattia, keitettyä kananmunaa, tilliä, tuoretta oreganoa
Valmistusohje
- Kostuta leipä tonnikalan liemellä ja aseta pohjaksi kaksi viipaletta vaaleaa leipää.
- Sekoita täytteen 1 valmistusaineet ja levitä pohjalle. Aseta päälle limppuviipaleet.
- Sekoita täytteen 2 valmistusaineet ja levitä limppukerroksen päälle. Aseta päälle loput vaaleat leipäviipaleet.
- Ripottele päälle hienonnettua tilliä ja koristele mielesi mukaan valmistusaineilla.