Vihreää parsaa parmesanilastuilla

30 min. 2:lle

Vihreää parsaa parmesanilastuilla

Ainekset

  • 1 ps Paulúns SuperRiisiä
  • 1 nippu vihreää parsaa
  • 1/2  punasipulia kuutioituna
  • 65 g babypinaattia
  • 50 g parmesaanilastuja
  •   tilkkanen oliiviöljyä
  •   hyppysellinen sormisuolaa
  •   hyppysellinen mustapippuria
  • VINEGRETTE
  • 1/2 dl omenaviinietikkaa
  • 1 dl oliiviöljyä
  • 1 rkl soijakastiketta

Valmistusohje

  1. Poista parsojen tyvestä puumainen osa ja kuori tarvittaessa. Paloittele parsat 4 cm:n paloihin ja laita uunivuokaan. Pirskota pinnalle oliiviöljyä, suolaa ja mustapippuria. Paista 200 C noin 8 - 10 minuuttia.
  2. Kuutioi punasipuli ja valmista vinegrette.
  3. Keitä SuperRiisi pakkauksen ohjeen mukaan ja jäähdytä. Sekoita SuperRiisi ja vinegrette keskenään. Lisää vielä loput ainekset ja laita uunissa paistetut parsat annoksen pinnalle.
  4. Koristele annos parmesanlastuilla ja tarjoile lisukkeena esimerkiksi grillatulle lohelle.