Vehnäsuurimo-punajuuri-punakaalivuoka
100:lle
0

Ainekset
- 1,800 kg Ebly vehnäjyviä
- 3,000 kg Felix Punajuurisuikaleita
- 3,600 kg Felix Punakaalisalaattia
- 2,100 kg sipulikuutioita, pakaste
- 2,100 kg Felix Maustamatonta tuorejuustoa
- 0,009 kg mustapippuria, rouhittu sk-prk
- 0,012 kg kuminaa, kokonainen
- 0,040 kg suola, hieno
- 3,000 ltr vettä
Valmistusohje
- Sekoita keskenään vehnänjyvät, valutetut Felix Punajuurisuikaleet, valutettu Felix Punakaalisalaatti, sipulikuutiot, Felix Maustamaton tuorejuusto sekä mausteet. Voit kokeilla halutessasi vehnänjyvien tilalla myös riisiä.
- Annostele GN 1/1-65 vuokiin:
4,2 kg vehnäsuurimo-punajuuri-punakaali-sekoitusta
1,0 kg vettä - Sekoita hieman tarvittaessa. Kypsennys yhdistelmäuunissa +150 C (kosteus n. 40%) n. 30 - 40 min. yhdistelmäpaistolla.
- Tarjoile vuoka lämpimänä lisukkeena.