Vegaanipyörykkäwokki mango-kurpitsakastikkeella
40 min.
10:lle
0

Ainekset
- MANGO-KURPITSAKASTIKE
- 0,300 l Marli Mangososetta
- 0,300 l Felix Kultapikkelsiä valutettuna
- 0,150 l soijakastiketta
- 0,090 kg makeaa chilikastiketta
- 0,090 kg mangochutneyta
- WOKKIIN
- 0,300 kg vehnänuudeleita
- 2,000 l vettä
- 0,010 kg suolaa keitinveteen
- 0,600 kg Anamma vegaanipyöryköitä
- 0,100 l rypsiöljyä
- 0,350 kg valkokaalia suikaleina
- 0,150 kg porkkanaa suikaleina
- 0,100 kg paprikaa suikaleina
- 0,100 kg sipulia viipaleina
- 0,005 kg valkosipulia hienonnettuna
Valmistusohje
- Sekoita mango-kurpitsakastikkeen ainekset keskenään. Jätä odottamaan.
- Kypsennä nuudelit: kiehauta vesi ja lisää suola. Lisää nuudelilevyt kevyesti murtaen. Kypsennä 2 minuuttia tai valmistajan ohjeen mukaisesti. Valuta nuudelit. Jätä odottamaan.
- Esikäsittele kasvikset: huuhtele ja suikaloi kaali, porkkanat, paprikat ja sipuli. Hienonna kuorittu valkosipuli. Kuumenna laakea paistinpannu tai kippipannu. Lisää öljy ja jäiset vegaanipyörykät. Paahda kunnes pyörykän sisälämpötila on 70 C.
- Siirrä pyörykät sivuun ja paahda kasvissuikaleet rapeiksi. Lisää pannulle valutetut nuudelit. Sekoita ja lisää pyörykät. Kaada pannulle lopuksi mango-kurpitsakastike ja sekoita aineksiin.
- Tarkista maku ja tarjoile välittömästi.