Vegaanipyörykkäwokki mango-kurpitsakastikkeella

40 min. 10:lle

Vegaanipyörykkäwokki mango-kurpitsakastikkeella

Ainekset

  • MANGO-KURPITSAKASTIKE
  • 0,300 l Marli Mangososetta
  • 0,300 l Felix Kultapikkelsiä valutettuna
  • 0,150 l soijakastiketta
  • 0,090 kg makeaa chilikastiketta
  • 0,090 kg mangochutneyta
  • WOKKIIN
  • 0,300 kg vehnänuudeleita
  • 2,000 l vettä
  • 0,010 kg suolaa keitinveteen
  • 0,600 kg Anamma vegaanipyöryköitä
  • 0,100 l rypsiöljyä
  • 0,350 kg valkokaalia suikaleina
  • 0,150 kg porkkanaa suikaleina
  • 0,100 kg paprikaa suikaleina
  • 0,100 kg sipulia viipaleina
  • 0,005 kg valkosipulia hienonnettuna

Valmistusohje

  1. Sekoita mango-kurpitsakastikkeen ainekset keskenään. Jätä odottamaan.
  2. Kypsennä nuudelit: kiehauta vesi ja lisää suola. Lisää nuudelilevyt kevyesti murtaen. Kypsennä 2 minuuttia tai valmistajan ohjeen mukaisesti. Valuta nuudelit. Jätä odottamaan.
  3. Esikäsittele kasvikset: huuhtele ja suikaloi kaali, porkkanat, paprikat ja sipuli. Hienonna kuorittu valkosipuli. Kuumenna laakea paistinpannu tai kippipannu. Lisää öljy ja jäiset vegaanipyörykät. Paahda kunnes pyörykän sisälämpötila on 70 C.
  4. Siirrä pyörykät sivuun ja paahda kasvissuikaleet rapeiksi. Lisää pannulle valutetut nuudelit. Sekoita ja lisää pyörykät. Kaada pannulle lopuksi mango-kurpitsakastike ja sekoita aineksiin.
  5. Tarkista maku ja tarjoile välittömästi.