Vaarin sillilaatikko

100:lle

Vaarin sillilaatikko

Ainekset

  • 10,800 kg kypsiä perunasuikaleita
  • 3,500 kg Boy Matjessillikuutiota
  • 0,500 kg purjosipulia ohuina renkaina
  • 3,500 kg sipulia kuutioina
  • 0,530 kg margariiniä
  • 0,178 kg kokonaisia maustepippureita
  • MUNAMAITO
  • 8,920 kg kevytmaitoa
  • 2,100 kg kananmunia
  • 0,260 kg margariiniä

Valmistusohje

  1. Laita vuokaan puolet perunasuikaleista ja lisää niiden päälle muut raaka-aineet. Laita lopuksi pinnalle loput perunasuikaleet.
  2. Valmista munamaito ja lisää se vuokaan. Laita laatikon pinnalle voinokareita. Kypsennä yhdistelmätoiminnolla
    160 °C, 40 %, 35 minuuttia.
  3. Anna vetäytyä kannen alla 10 minuuttia ennen tarjoilua.
  4. Huom! Sillin määrä sisältää myös liemen.