Vaarin sillilaatikko
100:lle
1

Ainekset
- 10,800 kg kypsiä perunasuikaleita
- 3,500 kg Abba matjessillikuutio
- 0,500 kg purjosipulia ohuina renkaina
- 3,500 kg sipulia kuutioina
- 0,530 kg margariiniä
- 0,178 kg kokonaisia maustepippureita
- MUNAMAITO
- 8,920 kg kevytmaitoa
- 2,100 kg kananmunia
- 0,260 kg margariiniä
Valmistusohje
- Laita vuokaan puolet perunasuikaleista ja lisää niiden päälle muut raaka-aineet. Laita lopuksi pinnalle loput perunasuikaleet.
- Valmista munamaito ja lisää se vuokaan. Laita laatikon pinnalle voinokareita. Kypsennä yhdistelmätoiminnolla
160 °C, 40 %, 35 minuuttia. - Anna vetäytyä kannen alla 10 minuuttia ennen tarjoilua.
- Huom! Sillin määrä sisältää myös liemen.