Tuorepastaa ja ilmakuivattua kinkkua
20 min.
4:lle
4

Ainekset
- 2 pkt Pastella Fettuccine Naturel -tuorepastaa
- 4 rkl oliiviöljyä
- 2 rkl sitruunamehua
- 4 viipaletta ilmakuivattua kinkkua
- 25 g pinjansiemeniä
- 10 kirsikkatomaattia (100 g)
- 75 g parmesaanijuustoa
- tuoretta rucolaa (tai yrttejä)
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
- Keitä tuorepasta kevyesti suolalla maustetussa vedessä n. 2 minuutin ajan.
- Paahda pinjansiemenet kuivassa kuumassa pannussa.
- Sekoita oliiviöljy, sitruunamehu ja pasta. Tarjoa ilmakuivatun kinkun, paahdettujen pinjansiemenien, kirsikkatomaattien, parmesaanilastujen, rucolan ja vastajauhetun pippurin kera.