Tortellini-maalaissalaatti

30 min. 4:lle

Tortellini-maalaissalaatti

Ainekset

  • 1 pkt Pastella-täytepastaa
  • 0,5 dl oliiviöljyä
  • 3 rkl balsamiviinietikkaa
  • valkosipulin kynsi
  • 0,5 tl suolaa
  • 0,5 tl sokeria
  •   ripaus mustapippuria
  • 200 g vihreitä papuja (pakaste)
  • 100 g kirsikkatomaatteja
  • 200 g tuoretta kurkkua
  • ruukku rapeaa salaattia
  • keitettyä kananmunaa
  •   tuoretta basilikaa

Valmistusohje

  1. Keitä tortellinit juuri ja juuri kypsiksi kevyesti suolalla maustetussa vedessä. Valuta ne lävikössä ja kaada salaattikulhoon.
  2. Sekoita oliiviöljyn joukkoon viinietikka, murskattu valkosipulin kynsi, suola, sokeri ja mustapippuri. Kaada kastike vielä
    lämpimien tortellinien joukkoon ja anna makujen tekeytyä hetki.
  3. Sulata pavut ja sekoita tortellinien joukkoon maustumaan. Puolita kirsikkatomaatit, paloittele kurkku ja revi salaatti.
    Sekoita kaikki salaattiainekset keskenään. Viimeistele salaatti kananmunanlohkoilla ja tuoreella basilikalla.