Tonnikalamunakas

15 min. 4:lle

Munakas on erinomainen tapa saada nopeasti ravitseva ja hyvä ateria, johon usein löytyy valmistusaineet kaapista. Tonnikala tekee munakkaasta vielä ruokaisamman.

Tonnikalamunakas

Ainekset

  • keitettyä perunaa kuorittuna
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • kananmunaa
  • 1 1/2 dl vettä
  •   suolaa ja pippuria
  •   Kuorrute:
  • 2 tlk Abban tonnikalaa vedessä tai öljyssä
  • tomaattia kuutioituna
  • 2 rkl juustoraastetta
  • punasipuli hienonnettuna
  •   rucolaa
  • 8 - 10  oliivia

Valmistusohje

  1. Paista perunat oliiviöljyssä. Sekoita munat, vesi, suola ja pippuri. Kaada seos perunoiden päälle. Sekoittele kevyesti pannulla kuohkeaksi munakkaaksi.
  2. Kaada pois tonnikalatölkkien vesi. Sekoita kuorrutteen ainekset ja levitä tasaisesti munakkaalle.
    Tarjoile munakkaan kanssa hyvää leipää.