Tonnikala-katkaraputacot

Mehevät tonnikala-katkaraputacot toimivat hienosti illanistujaisten kruununa.

Tonnikala-katkaraputacot

Ainekset

  • 1 pss Abba AteriaValmis Laktoositon Katkarapu- ja tillikastike kalalle
  • 2 prk Abba Tonnikalaa öljyssä
  • 200 g katkarapuja
  • 8 kpl tacokuoria
  • 1 pss salaattia revittynä
  • 2 kpl avokadoa suikaleiksi leikattuna
  • 2 kpl tomaattia kuutioina
  • 1-2 kpl punasipulia suikaleina
  • 16 kpl jalopeno viipaletta
  • 1 ruukku korianteria hienonnettuna
  • 150 g ranskankermaa kevyesti vatkattuna

Valmistusohje

  1. Valuta tonnikala siivilässä ja sulata katkaravut.
  2. Lämmitä katkarapu- ja tillikastike kattilassa.
  3. Lämmitä tacokuoret uunissa tai mikrossa.
  4. Kokoa tacokuoriin pohjalle salaatti, avokadoviipaleet, tomaatti ja sipuli.
  5. Lusikoi päälle vielä tonnikala ja katkaravut. Annostele päälle katkarapu-tillikastiketta. Nosta päälle jalopenot ja koristele korianterilla sekä pursotetulla ranskankermalla.