Täytetty lihamureke

100:lle

Täytetty lihamureke

Ainekset

  •   MUREKEMASSA
  • 2,5 l lihalientä (vesi + lihaliemijauhe)
  • 0,6 kg korppujauhoja
  • 2 kg sipulikuutioita (kuullota erikseen niin halutessasi)
  • 1 kg kananmunia
  • 10 kg paprikajauhetta
  • 0,006 kg jauhettua mustapippuria
  • 0,080 kg suolaa
  • 8 kg naudan jauhelihaa
  •   TÄYTE
  • 1,2 kg Felix Kurkkusalaattia
  • 0,600 kg säilykepaprikaa suikaleina tai kuutioina (valutettu)

Valmistusohje

  1. Laita korppujauhot veteen turpoamaan noin 10 minuutiksi.
  2. Lisää jauheliha, kananmunat ja freesattu sipuli. Sekoita varovasti, ettei sitkisty. Lisää mausteet.
    Levitä työlaudalle, täytä ja muotoile massasta mureke/kääryle.
  3. Paista 180 C käärylettä noin 20 min. ja lihamureketta noin 60 min.