Täyteläinen matjessillikakku
40 min.
12:lle
0

Ainekset
- POHJA
- 300 g perunalimppu
- 125 g voi
- TÄYTE
- 200 g kuohukerma
- 400 g Felix Maustamaton tuorejuusto
- 20 g tilli
- 400 g Abba matjessillikuutio
- 2 g mustapippurirouhe
- KORISTELUUN
- 1 kpl hienonnettu punasipuli
- tilli
Valmistusohje
- Jauha leipä monitoimikoneessa hienoksi. Sulata voi ja sekoita hienonnetun leivän joukkoon. Vuoraa irtopohjaisen kakkuvuoan (n. 22 - 24 cm) pohja leivinpaperilla. Painele leipäseos vuoan pohjalle.
- Notkista tuorejuusto ja vatkaa kerma kovaksi vaahdoksi. Sekoita tuorejuusto kermavaahtoon varovasti käännellen. Hienonna tilli ja lisää massan joukkoon.
- Valuta sillikuutiot siivilässä ja lisää juusto-kermaseokseen sekoittamalla, älä vatkaa. Mausta pippurilla.
- Kaada seos vuokaan pohjan päälle ja levitä tasaiseksi. Anna maustua jääkaapissa muutama tunti tai yön yli. Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoiluastiaan. Koristele.