Täyteläinen matjessillikakku

40 min. 12:lle

Täyteläinen matjessillikakku

Ainekset

Valmistusohje

  1. Jauha leipä monitoimikoneessa hienoksi. Sulata voi ja sekoita hienonnetun leivän joukkoon. Vuoraa irtopohjaisen kakkuvuoan (n. 22 - 24 cm) pohja leivinpaperilla. Painele leipäseos vuoan pohjalle.
  2. Notkista tuorejuusto ja vatkaa kerma kovaksi vaahdoksi. Sekoita tuorejuusto kermavaahtoon varovasti käännellen. Hienonna tilli ja lisää massan joukkoon.
  3. Valuta sillikuutiot siivilässä ja lisää juusto-kermaseokseen sekoittamalla, älä vatkaa. Mausta pippurilla.
  4. Kaada seos vuokaan pohjan päälle ja levitä tasaiseksi. Anna maustua jääkaapissa muutama tunti tai yön yli. Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoiluastiaan. Koristele.