Tartar sillikuutiolla eli gubbröra
10:lle
0
Tartarissa matjessillin hienostunut ja täyteläinen maku tulee hyvin esille.

Ainekset
- 250 g Abba matjessillikuutio
- 4 kpl keitettyä kananmunaa
- 2 punasipulia
- 2 vihreää omenaa
- 2 tl sitruunamehua
- tuoretta tilliä
- 150 g Felix Maustamatonta, laktoositonta tuorejuustoa
- mustapippuria
- Tarjoiluun
- ruohosipulia
- tuoretta tilliä
- ruisleipää
Valmistusohje
- Valuta sillikuutiot huolellisesti. Kuori ja hienonna sipulit ja omenat. Kuori keitetyt kananmunat ja hakkaa ne hienoksi.
- Notkista tarvittaessa tuorejuusto tilkalla kermaa tai maitoa, ja sekoita ainekset keskenään.
- Mausta seos pippurilla ja hienonnetulla tillillä.
- Levitä seosta leipäviipaleille. Koristele tillillä ja ruohosipulirenkailla.
- Laita jääkaappiin maustumaan noin 30 minuutiksi ennen tarjoilua.