Tacorullavuoka ja mangoista papusalsaa
45 min.
50:lle
0
Tacorullista valmistat nopeasti meksikolaistyyliset enchiladat. Tarjoile tacorulla herkullisen ja mausteisen mangoisan papusalsan kanssa.

Ainekset
- 8,000 kg Lecora tacorulla kasvistäytteellä
- 2,000 kg tomaattimurska
- 0,100 kg chipotletahna
- 0,030 kg juustokumina
- 0,020 kg valkosipulijauhe
- 1,000 kg cheddar-raaste
- MANGO-PAPUSALSA
- 1,000 kg Felix mangoiset kurpitsapalat (etikaton)
- 1,000 kg mustapapu
- 0,200 kg punasipulikuutio
- 0,050 kg vihreä jalapeno
- 0,100 l limemehu
- 0,100 kg hienonnettu korianteri
- 0,010 kg suola
Valmistusohje
- Aseta tacorullat vierekkäin GN-vuokaan. Sekoita tomaattimurska, chipotletahna, juustokumina ja valkosipulijauhe keskenään. Kaada tomaattikastike tacorullien päälle ja ripottele päälle lopuksi cheddar-raaste. Kypsennä uunissa 200 C noin 30 minuuttia.
- Sekoita kurpitsapalat, mustapavut, punasipuli, viipaloitu jalapeno, limemehu, korianteri ja suola keskenään salsaksi.