Tacorullavuoka ja mangoista papusalsaa

45 min. 50:lle

Tacorullista valmistat nopeasti meksikolaistyyliset enchiladat. Tarjoile tacorulla herkullisen ja mausteisen mangoisan papusalsan kanssa.

Tacorullavuoka ja mangoista papusalsaa

Ainekset

  • 8,000 kg Lecora tacorulla kasvistäytteellä
  • 2,000 kg tomaattimurska
  • 0,100 kg chipotletahna
  • 0,030 kg juustokumina
  • 0,020 kg valkosipulijauhe
  • 1,000 kg cheddar-raaste
  • MANGO-PAPUSALSA
  • 1,000 kg Felix mangoiset kurpitsapalat (etikaton)
  • 1,000 kg mustapapu
  • 0,200 kg punasipulikuutio
  • 0,050 kg vihreä jalapeno
  • 0,100 l limemehu
  • 0,100 kg hienonnettu korianteri
  • 0,010 kg suola

Valmistusohje

  1. Aseta tacorullat vierekkäin GN-vuokaan. Sekoita tomaattimurska, chipotletahna, juustokumina ja valkosipulijauhe keskenään. Kaada tomaattikastike tacorullien päälle ja ripottele päälle lopuksi cheddar-raaste. Kypsennä uunissa 200 C noin 30 minuuttia.
  2. Sekoita kurpitsapalat, mustapavut, punasipuli, viipaloitu jalapeno, limemehu, korianteri ja suola keskenään salsaksi.