Sveitsinleike, sitruuna-kapriskastiketta ja hunajaista ruusukaalia
45 min.
50:lle
0
Paneroidut ja mehevät sveitsinleikkeet saavat lisää makua sitruuna-kapriskastikkeesta. Tarjoile paahdettujen ruusukaalien ja Oolannin perunamuusin kanssa.

Ainekset
- 7,000 kg Lecora sveitsinleike sianlihasta
- 0,200 kg voi
- HUNAJAINEN RUUSUKAALI
- 5,000 kg ruusukaali
- 0,100 l oliiviöljy
- 0,010 kg suola
- 0,200 kg hunaja
- 0,050 l valkoviinietikka
- 0,500 kg sitruuna
- SITRUUNA-KAPRISKASTIKE
- 1,000 kg pieni kapris
- 0,500 l oliiviöljy
- 0,100 l sitruunamehu
- 0,100 kg hienonnettu lehtipersilja
- 0,050 kg valkosipuli
- 0,010 kg suola
- 0,010 kg mustapippurirouhe
Valmistusohje
- Ruskista leikkeet voissa molemmin puolin ja kypsennä loppuun 200-asteisessa uunissa.
- Leikkaa ruusukaaleista kanta pois ja puolita. Mausta oliiviöljyllä, suolalla, hunajalla ja etikalla. Paahda uunissa 200 C noin 20 - 25 minuuttia. Viimeistele ruusukaalit sitruunankuorella.
- Sekoita kaprikset, oliiviöljy, sitruunamehu, lehtipersilja, hienonnettu valkosipuli, suola ja pippuri keskenään kastikkeeksi. Voit käyttää sitruuna-kapriskastikkeen sijaan myös Felix Remouladekastiketta.
- Tarjoile lisukkeena Oolannin perunamuusia.