Suklainen kerrosunelma

40 min. 12:lle

Voiko kerroskakun valmistaminen tämän helpompaa olla? Komea kakku sopii vaikka hääjuhlaan!

Suklainen kerrosunelma

Ainekset

  • 5 kpl Frödinge Mud Cake -suklaakakkuja
  •   kermaa
  •   mansikoita
  •   vaniljasokeria

Valmistusohje

  1. Varaa 5 kpl Frödinge Mud Cake -suklaakakkuja. Sulata kakut huoneenlämmössä n. 30 minuuttia tai mikrossa sulatusteholla n. 40 sekuntia.
  2. Pienennä kaksi ylintä kakkua leikkaamalla reunoista n. 1 cm.
  3. Vatkaa kermavaahto ja mausta vaniljasokerilla. Viipaloi mansikat. Laita kakkukerrosten väliin kermavaahtoa ja mansikkaviipaleita maun mukaan.
  4. Koristele mansikoilla ja mustikoilla.