Spagettipaistos

1 h 100:lle

Spagettipaistos

Ainekset

  • 4,5 kg tumma rakettispagetti
  • 10 kg vesi
  • 0,6 kg vehnäjauho
  • 2,0 kg tomaattimurska
  • 1,2 kg Felix Ketchup
  • 0,6 kg Felix Sweet chili -kastike
  • 0,2 kg kasvisliemijauhe, vs
  • 2,0 kg sipulikuutio
  • 3,0 kg porkkanasuikale
  • 0,04 kg paprikajauhe
  • 0,04 kg pizzamauste
  • 0,02 kg mustapippurirouhe
  • 6,0 kg Anamma-rouhe
  • 1,0 kg vegejuustoraaste

Valmistusohje

  1. Punnitse pasta 1/1-65 mm vuokiin. Mittaa kastikeainekset ja anna kastikkeen saostua. Ripottele juustoraaste pinnalle.
  2. Esilämmitä kiertoilmatoiminnolla 200 C 10 minuuttia, kosteus 0 %. Kypsennä kiertoilmatoiminnolla 150 C 35 minuuttia, kosteus 10 %.
  3. Vähennä lämpöä, kypsennä kiertoilmatoiminnolla 130 C 40 minuuttia SLT 85 C. Anna laatikon vetäytyä noin 10 minuuttia ennen tarjoilua.