Sitruunamarinoitua parsaa ja Vesta Matjessilliä
20 min.
10:lle
0
Tuore parsa ja Vesta-silli ovat erinomainen makupari. Sekoittele kylkeen sitruunavinegretti, joka tuo kokonaisuuteen hiukan kirpeyttä. Naposteltavat katoavat nopeasti parempiin suihin.

Ainekset
- 1/2 pkt parsaa
- 1/2 prk Vesta Matjessilliä
- 1/2 maalaisleipää
- VINEGRETTI
- 1/2 sitruunan mehu ja kuori
- 1 dl öljyä
- suolaa
- pippuria
- sokeria
Valmistusohje
- Kuori ja keitä parsat. Jäähdytä ja pilko parin sentin paloiksi.
- Sekoita sitruunan kuori ja mehu sekä öljy, mausta.
- Sekoita keskenään vinegretti, parsat ja sillifileet.
- Paahda maalaisleipä, leikkaa suupaloiksi ja nosta päälle parsa-silliseosta.