Sinappikuorrutetut vegepullat

30 min. 2:lle

Sinappikuorrutetut vegepullat

Ainekset

  • 1 pss Anamma Kasvispyöryköitä
  • 200 g makeaa sinappia
  • 1,5 dl korppujauhoja
  • 2 tl kuivattua rosmariinia
  •   suolaa
  •   kourallinen saksanpähkinöitä

Valmistusohje

  1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
  2. Kaada laakeaan astiaan sinappi ja toiseen astiaan korppujauhot. Mausta korppujauhot rosmariinilla ja suolalla ja sekoita hyvin.
  3. Pyörittele jäiset vegepullat ensin sinapissa ja sitten korppujauhoissa. Asettele pyörykät uunipellille leivinpaperin päälle.
  4. Paista kuorrutettuja vegepullia uunissa 200 C noin 15 minuuttia välillä käännellen, kunnes ne ovat saaneet väriä pintaansa.
  5. Ripottele valmiiden vegepullien joukkoon saksanpähkinämuruja ja tarjoile heti.