Sillströmin pihvit

Tarjoa Sillströmin pihvit keitettyjen perunoiden, paistetun sipulin ja kermaviilikastikkeen kera. Kastikkeen voit maustaa piparjuurella, sokerilla ja ripauksella suolaa.

Sillströmin pihvit

Ainekset

  • 1 pkt Ahti Perinteisiä sillifileitä
  • keskikokoista kypsää perunaa
  • 1-2  (200 g) raakaa punajuurta
  • öljyä
  • 1 dl munaa
  •   jauhettua valkopippuria
  •   paistamiseen öljyä tai voita

Valmistusohje

  1. Fileoi silli ja liota sillifileitä kylmässä vedessä noin kaksi tuntia.
  2. Hienonna sipuli ja kuullota pehmeäksi öljyssä.
  3. Raasta peruna karkeaksi raasteeksi ja raaka punajuuri hienommaksi.
  4. Hienonna liotettu silli (helpoimmin tämä käy monitoimikoneella) ja sekoita kaikki aineet keskenään.
  5. Paista pihvit miedolla lämmöllä kypsiksi.
  6. Tarjoile sopivien lisukkeiden, kuten keitettyjen perunoiden ja kermaviilikastikkeen kera.