Sillitäytteiset kananmunat
20 min.
4:lle
19
Suomessa täytetyillä kananmunilla on usein hiukan vanhahtava maine, mutta “devilled eggs” kuuluu edelleen Yhdysvalloissa jokaiseen bbq-buffettiin. Klassikkoonkin saadaan uutta kulmaa hunaja-dijonsinapilla, vaikka sipulisillin kautta ilmassa on edelleen myös muistot isovanhempien joulupöydästä. Perinteikäs klassikko on sitä toki syystä.

Ainekset
- 8 palaa Ahti-juhlasilliä
- 8 kananmunaa
- 3 rkl Felix-majoneesia
- 3 tl hunaja-dijonsinappia
- 2 rkl silputtua ruohosipulia
- suolaa
- pippuria
Valmistusohje
- Keitä kananmunat koviksi ja jäähdytä. Halkaise kananmunat ja poista keltuaiset.
- Murskaa keltuaiset ja sekoita mukaan majoneesi, dijon-sinappi, silputtu ruohosipuli ja puolet sipulisillistä pieneksi hienonnettuna. Mausta tarvittaessa suolalla ja mustapippurilla.
- Lusikoi täyte kananmunanpuolikkaisiin ja koristele ruohosipulisilpulla ja lopuilla sillifileillä.