Sillitartaria ja mätitahnaa paahtoleivällä
30 min.
4:lle
4
Sillitartar mätitahnan kera on juhlapöydän herkku! Koristeeksi sopii tietysti tilli. Mitä pienempään kokoon leivät leikkaa, sitä helpompia makupalat on yhdellä kädellä syödä.

Ainekset
- 1 pkt Ahti Perinteisiä sillifileitä
- 3 rkl Kallen mätitahnaa
- 4 kpl paahtoleipäsiivuja
- 1 punasipuli
- 1 dl smetanaa
- yhden sitruunan kuori
- tillin oksia
- valkosipulinkynsi
Valmistusohje
- Paahda paahtoleivät pannulla kauniin kullanruskeiksi ja anna jäähtyä.
- Paloittele silli ja sipuli ja sekoita. Hienonna valkosipuli ja tilli, lisää nämä massaan.
- Vaahdota smetanaa hieman ja lisää raastettu sitruunan kuori. Sekoita silli joukkoon ja mausta mustapippurilla.
- Tarjoile rapean leivän päällä ja koristele mätitahnalla, tillillä ja sillinpaloilla.