Sillitapas uunissa
0

Ainekset
- 1 kg Abba Skapa sillifileitä valutettuna
- 1 pakastettu hapanleipä
- 75 g mätiä
- 5 dl crème fraichea
- 2 sitruunan kuoriraaste
- 5 schallottensipulia
- 50 g yrttejä maun mukaan
- 100 g suolatonta voita
Valmistusohje
- Valuta silli. Leikkaa pakastettu hapanleipä koneella ohuiksi viipaleiksi.
- Vatkaa crème fraiche kunnes siitä tulee kovaa, lisää sitruunan kuoriraaste ja kaada pursottimeen.
- Ruskista voi pannulla. Laita pannulle leivänpala, sillinpala ja lopuksi vielä leivänpala päälle. Käännä ja paista kullanruskeaksi.
- Leikkaa sipuli ohuiksi viipaleiksi ja paneroi jauhossa. Uppopaista kullanruskeaksi 160 C:n lämpötilassa ja valuta paperilla.
- Koristele sitruunacrèmellä, mädillä, friteeratulla sipulilla ja yrteillä.