Sillisalaattia uudella tavalla
0

Ainekset
- PAAHDETUT PUNAJUURET MATJESSILLIN JA TILLIN KERA
- Felix Lohkopunajuuri
- Abba Matjessillikuutio
- tilli
- FENKOLIA, MATJESSILLIKUUTIOITA JA ROSÉPIPPURIA
- Abba Matjessillikuutio
- fenkoli
- rosépippuri
- SILLIÄ SÄILÖTYN PUNAKAALIN KERA
- punakaali
- Abba Skapa sillifilee
- krassi
Valmistusohje
PAAHDETUT PUNAJUURET MATJESSILLIN JA TILLIN KERA
- Paahda punajuuret oliiviöljyssä pehmeäksi uunissa.
- Sekoita sillin ja tillin kera.
FENKOLIA, MATJESSILLIKUUTIOITA JA ROSÉPIPPURIA
- Höylää fenkoli ohueksi.
- Marinoi oliiviöljy-suola-pippuri -seoksessa.
- Sekoita joukkoon matjessillikuutio ja paahdettu rosépippuri.
SILLIÄ SÄILÖTYN PUNAKAALIN KERA
- Suikaloi ja säilö punakaali 1-2-3 -liemessä.
- Leikkaa silli haluttuun muotoon.
- Sekoita krassin kanssa.