Sillirosolli

Uudenlainen sillirosolli on nopea valmistaa ja mehukkaan raikas. Parin tunnin säilytys viileässä ennen tarjoilua parantaa vielä makua. Koristeluun sopii sillin lisäksi munaviipaleet ja tilli.

Sillirosolli

Ainekset

Valmistusohje

  1. Fileoi sillit ja huuhtele fileet kylmällä vedellä. Valuta, ja leikkaa kolme filettä pieniksi kuutioiksi.
  2. Kuori perunat, sipuli ja omena sekä raasta ainekset karkealla terällä. Tee sama myös punajuurille ja kurkuille.
  3. Levitä laakealle vadille perunaraaste ja siihen ohut kerros majoneesia.
  4. Lado seuraavaksi kuutioidut sillipalat ja sitten muut aineet kerroksittain.
  5. Pursota pinnalle majoneesi.
  6. Paloittele sillifile haarukkapaloiksi.
  7. Koristele rosolli munanviipaleilla, sillillä, kapriksilla ja tillillä.