Sillirosolli
1
Uudenlainen sillirosolli on nopea valmistaa ja mehukkaan raikas. Parin tunnin säilytys viileässä ennen tarjoilua parantaa vielä makua. Koristeluun sopii sillin lisäksi munaviipaleet ja tilli.

Ainekset
- 2 pkt Ahti Perinteisiä sillifileitä
- 2 keitettyä perunaa
- 1-2 sipulia
- 1 omena
- 2 keskikokoista etikkapunajuurta
- 3 herkkukurkkua
- 1 putkilo Felix Majoneesia
- 2 kovaksikeitettyä kananmunaa
- 2 rkl kapriksia
Valmistusohje
- Fileoi sillit ja huuhtele fileet kylmällä vedellä. Valuta, ja leikkaa kolme filettä pieniksi kuutioiksi.
- Kuori perunat, sipuli ja omena sekä raasta ainekset karkealla terällä. Tee sama myös punajuurille ja kurkuille.
- Levitä laakealle vadille perunaraaste ja siihen ohut kerros majoneesia.
- Lado seuraavaksi kuutioidut sillipalat ja sitten muut aineet kerroksittain.
- Pursota pinnalle majoneesi.
- Paloittele sillifile haarukkapaloiksi.
- Koristele rosolli munanviipaleilla, sillillä, kapriksilla ja tillillä.