Sillileivokset

Sillileivokset naposteltavaksi ja juhlapöytään. Koristeluun sopii tomaattisuikaleet ja ruohosipuli.

Sillileivokset

Ainekset

  • 1 pkt Ahti Perinteisiä sillifileitä
  • viipaloitu ruisvuokaleipä
  • 100 g rasvaista margariinia (esim. Oivariini)
  • 1 prk raejuustoa
  • kovaksi keitettyä munaa
  • 2 rkl ruohosipulisilppua
  •   tomaattia

Valmistusohje

  1. Kuutioi sillifileet pieniksi kuutioiksi; jätä puolikas file koristeluun.
  2. Notkista margariini ja sekoita joukkoon sillikuutiot, raejuusto, hienonnetut munat ja ruohosipulisilppua.
  3. Leikkaa leipäviipaleista reunat.
  4. Sivele jokaiselle viipaleelle kerros levitettä ja laita kaksi leipää päällekkäin.
  5. Leikkaa parileivät puoliksi ja asettele leivokset tarjoiluvadille.
  6. Koristele silliviipaleilla, tomaattisuikaleilla ja ruohosipulilla.