Sillikaviaari kevätsipulilla ja retiisillä
40 min.
8:lle
42
Tuoreiden kotimaisten retiisien kirpeä kitkeryys tasapainottaa Abba Smetanasillistä sekoitetun sillikaviaarin tuhtia majoneesisuutta.

Ainekset
- 1 prk Abba Silliherkku Smetanasilliä
- 3 - 4 retiisiä
- 2 keitettyä kananmunaa
- 3 - 4 kevätsipulin vartta
- 6 - 8 oksaa lehtipersiljaa
- 1 dl Felix Kruunumajoneesia
- 1 dl turkkilaista jogurttia
- 1/2 sitruunan mehu
Valmistusohje
- Paloittele silli, retiisit ja keitetyt kananmunat pieniksi kuutioiksi. Leikkaa kevätsipulista ohuita kiekkoja ja silppua lehtipersilja. Sekoita kaikki ainesosat kulhossa. Lisää makua saat sekoittamalla joukkoon sillin kastikkeen.
- Laita seos jääkaappiin maustumaan noin 30 minuutiksi ennen tarjoilua.
- Koristele lopuksi retiisilohkoilla ja kevätsipulilla.