Silligratiini

100:lle

Silligratiini

Ainekset

  • 8,000 kg kypsää perunaviipaletta
  • 8,000 kg Abba Tomaattisilli
  • 0,200 kg korppujauhoja
  • 4,000 kg sipulia ohuina viipaleina
  • 0,600 kg margariinia
  • 4,000 kg kasvirasvasekoitetta 15 %

Valmistusohje

  1. Kuori ja viipaloi sipuli. Paista pannulla margariinissä.
  2. Voitele GN 1/1-45 mm vuoka ja lado kerroksittain perunaa, sipulia ja sillifileitä. Kaada päälle kasvirasvasekoite.
  3. Ripottele pinnalle korppujauhot ja viimeistele margariinikareilla.
  4. Esilämmitä uuni 250 C. Gratinoi kieroilmalla 200 C, 60 % n. 15 - 20 minuuttia, kunnes ruoan pinta on kauniin värinen.