Sherrysilli
0
Hienostunut sherrysilli kannattaa tarjoilla uusien perunoiden ja salaatin kanssa.

Ainekset
- 2 pkt Ahti Matjessillifileitä
- 1 pieni sipuli
- 1,5 dl tillisilppua
- Liemi
- 1,5 dl sherryä
- 3 rkl punaviinietikkaa
- 2 rkl öljyä
- 0,5 dl sokeria
- 1 dl murskattua tomaattia
- 0,5 dl vettä
- 1 tl rouhittua maustepippuria
- rouhittua mustapippuria
Valmistusohje
- Paloittele matjesfileet haarukkapaloiksi.
- Kuori sipuli ja silppua hienoksi.
- Lado kannelliseen purkkiin kerroksittain silliä, sipulia ja tilliä.
- Sekoita liemen ainekset niin, että sokeri sulaa.
- Kaada liemi purkkiin sillipalojen päälle.
- Anna sillin maustua jääkaapissa 1-2 päivää.