Savulohipasta á la Abban Ateriavalmis

20 min. 4:lle

AteriaValmis -kastikkeet sopivat hienosti myös pastalle. Jopa sellaisenaan tai, kuten tässä reseptissä, katkarapujen kera.

Savulohipasta á la Abban Ateriavalmis

Ainekset

  • 400 g lämminsavulohta
  • 1 pussi Abba AteriaValmis Katkarapu- ja tillikastiketta
  • 150 g isoja katkarapuja tai 300 g kuorellisia katkarapuja
  • 100 g kirsikkatomaatteja
  • 400 g tagliatellea
  •   tuoretta tilliä

Valmistusohje

  1. Keitä pasta paketin ohjeiden mukaan.
  2. Kuori katkaravut ja leikkaa tomaatit kahteen osaan.
  3. Lämmitä kastike kattilassa ja paloittele kala.
  4. Kun pasta on kypsää, valuta vedet pois ja lisää kattilaan kastike, kala sekä katkaravut ja tomaatit. Sekoita kastiketta pienellä liikkeellä niin, että ainekset sekoittuvat sopivasti. Ripottele tilliä päälle ja tarjoile heti.