Savulohi-sillidippi

10 min. 50:lle

Tämä herkullinen dippi valmistuu nopeasti ja helposti Abba lasimestarinsillistä ja lohesta. Tarjoile joulupöydässä saaristolaisleivän tai joululimpun päällä.

Savulohi-sillidippi

Ainekset

  • 1,300 kg Abba Lasimestarinsilli
  • 0,500 kg lämminsavustettu lohi
  • 0,400 kg laktoositon ranskankerma
  • 0,045 kg Felix piparjuuritahna
  • 0,050 l sitruunamehu
  • 0,030 kg ruohosipuli
  • KORISTELUUN
  •   tilli
  •   sitruunankuori

Valmistusohje

  1. Aja silli, lämminsavulohi, ranskankerma ja piparjuuritahna sauvasekoittimella tai kutterissa massaksi.
  2. Sekoita lopuksi joukkoon sitruunamehu ja hienonnettu ruohosipuli. Koristele sillidippi halutessasi tillillä ja sitruunankuoriraasteella.