Riista-punajuurikeitto

100:lle

Täyteläinen riista-punajuurikeitto pitää kylläisenä ja tuo väriä pöytään. Lisukkeeksi sopii hyvin esimerkiksi rieska.

Riista-punajuurikeitto

Ainekset

  • 14,000 kg vettä
  • 0,008 kg meiramia
  • 0,160 kg suolaa
  • 0,020 kg kuivattua valkosipulia
  • 0,020 kg mustapippurirouhetta
  • 1,710 kg sipulia kuutioina
  • 4,000 kg riistarouhetta
  • 3,500 kg Felix kuutiopunajuurta
  • 1,000 kg Felix Maustamatonta tuorejuustoa
  • 6,000 kg perunaa kuutioina
  • 1,500 kg kasvirasvasekoitetta 15 %

Valmistusohje

  1. Laita pataan vesi ja mausteet. Lisää liemeen sipuli ja kypsennä lähes kypsäksi.
  2. Lisää joukkoon peruna, kuutiopunajuuri ja riistarouhe. Anna kiehahtaa.
  3. Lisää kasvirasvasekoite ja tuorejuusto valmiiseen keittoon. Kuumenna kiehuvaksi.
  4. Riistarouhe = saksanhirven-, hirven- ja poronliha.