Riista-punajuurikeitto
100:lle
0
Täyteläinen riista-punajuurikeitto pitää kylläisenä ja tuo väriä pöytään. Lisukkeeksi sopii hyvin esimerkiksi rieska.

Ainekset
- 14,000 kg vettä
- 0,008 kg meiramia
- 0,160 kg suolaa
- 0,020 kg kuivattua valkosipulia
- 0,020 kg mustapippurirouhetta
- 1,710 kg sipulia kuutioina
- 4,000 kg riistarouhetta
- 3,500 kg Felix kuutiopunajuurta
- 1,000 kg Felix Maustamatonta tuorejuustoa
- 6,000 kg perunaa kuutioina
- 1,500 kg kasvirasvasekoitetta 15 %
Valmistusohje
- Laita pataan vesi ja mausteet. Lisää liemeen sipuli ja kypsennä lähes kypsäksi.
- Lisää joukkoon peruna, kuutiopunajuuri ja riistarouhe. Anna kiehahtaa.
- Lisää kasvirasvasekoite ja tuorejuusto valmiiseen keittoon. Kuumenna kiehuvaksi.
- Riistarouhe = saksanhirven-, hirven- ja poronliha.