Riisi-punajuuri-punakaalivuoka
100:lle
0

Ainekset
- 1,600 kg puuroutumatonta riisiä, raaka
- 3,000 kg Felix Punajuurisuikaleita
- 2,400 kg Felix Punakaalisalaattia
- 2,100 kg porkkanasuikaleita, pakaste
- 1,500 kg sipulikuutioita, pakaste
- 2,000 kg Felix Maustamatonta tuorejuustoa
- 0,009 kg rouhittua mustapippuria
- 0,012 kg kuminaa, kokonainen
- 0,040 kg suolaa, hieno
- 3,600 l vettä
- 3 kpl GN-vuoka 1/1 65 / 9,0 L
Valmistusohje
- Sekoita keskenään riisi, valutetut punajuurisuikaleet, valutettu punakaalisalaatti, porkkanasuikaleet, sipulikuutiot, maustamaton tuorejuusto sekä mausteet. Annostele GN 1/1-65 vuokiin: - 4,2 kg riisi-punajuuri-punakaaliseosta - 1,2 l vettä/vuoka (yhteensä 3 vuokaa).
- Kypsennys yhdistelmäuunissa: Ensin +100 C höyrykeitolla n. 10 min. jonka jälkeen +150 C yhdistelmäpaistolla n. 30-40 min.
- Riisin sijaan voit käyttää vehnänjyviä.