Riisi-punajuuri-punakaalivuoka

100:lle

Riisi-punajuuri-punakaalivuoka

Ainekset

  • 1,600 kg puuroutumatonta riisiä, raaka
  • 3,000 kg Felix Punajuurisuikaleita
  • 2,400 kg Felix Punakaalisalaattia
  • 2,100 kg porkkanasuikaleita, pakaste
  • 1,500 kg sipulikuutioita, pakaste
  • 2,000 kg Felix Maustamatonta tuorejuustoa
  • 0,009 kg rouhittua mustapippuria
  • 0,012 kg kuminaa, kokonainen
  • 0,040 kg suolaa, hieno
  • 3,600 l vettä
  • 3 kpl GN-vuoka 1/1 65 / 9,0 L

Valmistusohje

  1. Sekoita keskenään riisi, valutetut punajuurisuikaleet, valutettu punakaalisalaatti, porkkanasuikaleet, sipulikuutiot, maustamaton tuorejuusto sekä mausteet. Annostele GN 1/1-65 vuokiin: - 4,2 kg riisi-punajuuri-punakaaliseosta - 1,2 l vettä/vuoka (yhteensä 3 vuokaa).
  2. Kypsennys yhdistelmäuunissa: Ensin +100 C höyrykeitolla n. 10 min. jonka jälkeen +150 C yhdistelmäpaistolla n. 30-40 min.
  3. Riisin sijaan voit käyttää vehnänjyviä.