Rieskakebab
8:lle
1

Ainekset
- 500 g lampaan- tai naudan jauhelihaa
- 1 - 2 valkosipulinkynttä
- 1 tl juustokuminaa
- 3/4 tl suolaa
- 1/2 tl rouhittua pippuria
- 3 rkl persiljaa silputtuna
- 1 kananmuna
- TARJOILUUN
- 1 punasipuli
- 2 tomaattia
- 1 ruukku vihreää salaattia
- 8 pientä pyöreää rieskaa tai palarieskaa
- Felix Hellfire -ketchuppia
- Felix Kruunumajoneesia
Valmistusohje
- Laita varrastikut kylmään veteen likoamaan.
- Sekoita jauheliha, mausteet, persiljasilppu ja kanamuna. Anna taikina maustua 30 minuuttia huoneenlämmössä.
- Kuori ja viipaloi punasipuli, viipaloi tai lohko tomaatit. Huuhtele ja linkoa salaatinlehdet.
- Jaa jauhelihaseos kahdeksaan osaan ja pyöritä palat tikkuihin kananmunan muotoisiksi pulliksi. Grillaa tai paista.
- Kuumenna rieskat grillissä. Annostele täyteainekset rieskojen päälle ja tarjoa Felix Hellfire -ketchupin ja Felix Kruunumajoneesin kera.