Ravioleja, kasviksia ja tonnikalaa

30 min. 4:lle

Tämä mainio pastaruoka onnistuu erilaisilla täytepastoilla tai jopa tavallisella nauhapastalla. Resepti sopii mainiosti myös Pastellan kasvistuorepastoihin.

Ravioleja, kasviksia ja tonnikalaa

Ainekset

  • 2 pkt Pastella-täytepastaa
  • 2 - 3 rkl oliiviöljyä
  • pieni kesäkurpitsa
  • paprikaa
  • valkosipulin kynsi
  •   ripaus suolaa
  •   ripaus mustapippuria
  • 1/2  sitruunan mehu
  • 1 tl kuivattua oreganoa
  • 12 kpl mustia kivettömiä oliiveja
  • 1 prk Abban tonnikalaa vedessä

Valmistusohje

  1. Keitä Raviolit juuri ja juuri kypsiksi kevyesti suolalla maustetussa vedessä.
  2. Paloittele kesäkurpitsa ja paprikat. Viipaloi valkosipulin kynsi. Kuumenna öljy pannulla ja lisää kasvikset. Paista pari
    minuuttia kovalla lämmöllä ja alenna sitten lämpöä. Kypsennä kasvikset sopivan kypsiksi niin, että niihin jää vielä purutuntumaa.
    Mausta suolalla, mustapippurilla, sitruunamehulla ja oreganolla. Sekoita joukkoon oliivit ja tonnikalapalat varovasti käännellen.
  3. Kääntele kasvis-tonnikalaseos valutettujen Raviolien joukkoon ja tarjoile heti.