Rahka-kurpitsapulla
10:lle
0

Ainekset
- 0,8 kg raakoja pakastepullia
- 80 nostatettu ja voideltu g
- 0,2 kg Felix Kartanoherkkua
- 0,18 kg maitorahkaa VL
- 0,02 l kuohukermaa VL
- 0,06 kg kananmunaa
- 0,03 kg hienoa sokeria
- 0,015 l appelsiinitäysmehutiivistettä 500%
Valmistusohje
- Ota pulla-aihiot sulamaan ladottuna paistopelleille. Anna sulaa noin tunnin verran.
- Painele sulaneisiin pulliin esimerkiksi juomalasilla syvennys keskelle. Tee pohjaan reikiä haarukalla.
Mikäli käytät nostattamattomia ja voitelemattomia pulla-aihioita, niin nostata pullat ensin pakkauksen ohjeen mukaisesti. Pullat kannattaa tällöin voidella kananmunalla ennen täytteen lisäämistä. - Valuta Kartanoherkku. Säilykeliemi kannattaa hyödyntää ruoanvalmistuksessa.
- Sekoita maitorahka, kerma, kananmunat, sokeri ja mehutiiviste keskenään tasaiseksi seokseksi. Sekoita rahkaseoksen joukkoon Felix Kartanoherkku.
- Annostele kunkin pullan keskelle noin 50g rahka-kurpitsaseosta.
- Paista yhdistelmäuunin kuivapaistolla +170 C noin 10-14 minuuttia.