Rahka-kurpitsapulla

10:lle

Rahka-kurpitsapulla

Ainekset

  • 0,8 kg raakoja pakastepullia
  • 80  nostatettu ja voideltu g
  • 0,2 kg Felix Kartanoherkkua
  • 0,18 kg maitorahkaa VL
  • 0,02 l kuohukermaa VL
  • 0,06 kg kananmunaa
  • 0,03 kg hienoa sokeria
  • 0,015 l appelsiinitäysmehutiivistettä 500%

Valmistusohje

  1. Ota pulla-aihiot sulamaan ladottuna paistopelleille. Anna sulaa noin tunnin verran.
  2. Painele sulaneisiin pulliin esimerkiksi juomalasilla syvennys keskelle. Tee pohjaan reikiä haarukalla.
    Mikäli käytät nostattamattomia ja voitelemattomia pulla-aihioita, niin nostata pullat ensin pakkauksen ohjeen mukaisesti. Pullat kannattaa tällöin voidella kananmunalla ennen täytteen lisäämistä.
  3. Valuta Kartanoherkku. Säilykeliemi kannattaa hyödyntää ruoanvalmistuksessa.
  4. Sekoita maitorahka, kerma, kananmunat, sokeri ja mehutiiviste keskenään tasaiseksi seokseksi. Sekoita rahkaseoksen joukkoon Felix Kartanoherkku.
  5. Annostele kunkin pullan keskelle noin 50g rahka-kurpitsaseosta.
  6. Paista yhdistelmäuunin kuivapaistolla +170 C noin 10-14 minuuttia.