Ragu linsseillä ja hunajalla
30 min.
20:lle
0

Ainekset
- 2 kg Anamma vegaanirouhe
- 2 kg tomaattimurska
- 2 l vesi
- 4 dl hunaja
- 2 dl soijakastike
- 80 g Dijon-sinappi
- 16 dl punainen linssi, huuhdeltu
- 800 g punasipuli, hienonnettu
- 40 g valkosipuli, hienonnettu
- 30 g inkivääri, raastettu
- 40 g kumina
- 60 g curry
- 2 mm Tabasco-kastike
- 80 g rosmariini, hienonnettu
- 4 kpl sitruuna, mehu ja kuori
- suola
- pippuri
Valmistusohje
- Paista rouhe padassa. Lisää linssit, puna- ja valkosipuli. Kuullota noin 2 minuuttia. Lisää vesi, soija, hunaja, sinappi ja tomaattimurska.
- Lisää mausteet, sitruuna ja Tabasco. Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla noin 20 minuuttia tai kunnes linssit ovat pehmenneitä. Mausta suolalla ja pippurilla.