Ragu linsseillä ja hunajalla

30 min. 20:lle

Ragu linsseillä ja hunajalla

Ainekset

  • 2 kg Anamma vegaanirouhe
  • 2 kg tomaattimurska
  • 2 l vesi
  • 4 dl hunaja
  • 2 dl soijakastike
  • 80 g Dijon-sinappi
  • 16 dl punainen linssi, huuhdeltu
  • 800 g punasipuli, hienonnettu
  • 40 g valkosipuli, hienonnettu
  • 30 g inkivääri, raastettu
  • 40 g kumina
  • 60 g curry
  • 2 mm Tabasco-kastike
  • 80 g rosmariini, hienonnettu
  • 4 kpl sitruuna, mehu ja kuori
  •   suola
  •   pippuri

Valmistusohje

  1. Paista rouhe padassa. Lisää linssit, puna- ja valkosipuli. Kuullota noin 2 minuuttia. Lisää vesi, soija, hunaja, sinappi ja tomaattimurska.
  2. Lisää mausteet, sitruuna ja Tabasco. Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla noin 20 minuuttia tai kunnes linssit ovat pehmenneitä. Mausta suolalla ja pippurilla.