Punajuurisalaatti piparjuuren, sinihomejuuston tai valkosipulin kera

100:lle

Punajuurisalaatti, jota on helppo muokata maun mukaan piparjuuren, sinihomejuuston tai valkosipulin avulla. Sopii lisukkeeksi niin liharuoalle kuin kevyemmälle salaatillekin.

Punajuurisalaatti piparjuuren, sinihomejuuston tai valkosipulin kera

Ainekset

Valmistusohje

  1. Valuta Felix Lohkopunajuuret. Halutessasi voit käyttää myös Felix Suikale- tai Kuutiopunajuuria.
  2. Sekoita keskenään majoneesi ja Felix Piparjuuri.
  3. Anna makujen tekeytyä hetki ennen tarjoilua.
  4. Lohkoista valmistettuna perinteinen punajuuri-piparjuurisalaatti saa ajanmukaisemman ja näyttävämmän vivahteen.
  5. Reseptistä saa myös valkosipulisen- tai sinihomejuustoisen punajuurisalaatin.
    Sinihomejuustoisessa punajuurisalaatissa käytä 8,0 kg Felix Lohkopunajuurta ja 0,6 kg sinihomejuustomurua. Valkosipulisessa punajuurisalaatissa käytä piparjuuren sijaan 0,15 kg Valkosipulimurskasäilykettä.