Punajuuripiiras

100:lle

Punajuuripiiras soveltuu hyvin pikkusuolaiseksi esim. vitriinimyyntiin tai kokoustarjoiluun, joko lämpimänä tai kylmänä.

Punajuuripiiras

Ainekset

  • 3,600 kg perunataikinalevyä ½ GN (360g) Mestari pakaste
  • 5,000 kpl GN-vuoka 1/1 65 / 9,0 L
  • 4,000 kg Felix Punajuurisuikaleita
  • 1,000 kg sipulikuutioita, pakaste
  • 2,500 kg Felix Maustamatonta tuorejuustoa
  • 1,000 kg kananmunaa
  • 0,010 kg rouhittua mustapippuria sk-prk
  • 0,010 kg kuivattua timjamia

Valmistusohje

  1. Levitä perunataikinalevyt leivinpaperilla vuorattuihin GN 1/1 65-vuokiin. Esipaista perunataikinalevyjä yhdistelmäuunissa kuivapaistolla 150 C n. 10 minuuttia.
  2. Valuta Felix Punajuurisuikaleet. Voit käyttää myös Felix Punajuurikuutioita.
  3. Sekoita keskenään Felix Maustamaton tuorejuusto, kananmuna, mausteet, sipulikuutiot ja perunasuikaleet.
  4. Levitä punajuuritäytettä esipaistettujen perunataikinalevyjen päälle n. 1,7 kg / GN 1/1-vuoka.
  5. Kypsennys yhdistelmäuunissa 150 C n. 25-30 minuuttia kuivapaistolla. Paloittele annospaloiksi.