Punajuuricoleslaw
30 min.
100:lle
0
Punainen coleslaw toimii hyvin lisukkeena esimerkiksi lounassalaattipöydässä tai grilliruoan kaverina ja piristää annosta niin raikkaalla värillään kuin maullaankin.

Ainekset
- 2 kg Valkokaali, kokonainen
- 2 kg Porkkana, kuorittu
- 1 kg Sipuli, kuorittu
- 1,3 kg Felix Punakaalisalaatti
- 2 kg Felix Punajuurisuikale
- 1,7 kg Kevytmajoneesi
- 0,010 kg Mustapippuri, rouhittu
- 0,105 kg Persilja
Valmistusohje
- Esikäsittele ja suikaloi kaali ja porkkanat ohuiksi vihannesleikkurilla.
- Hienonna sipulit pieniksi kuutioiksi.
- Valuta Felix punakaalisalaatti ja Felix punajuurisuikaleet sekä hienonna persilja.
- Sekoita kaikki raaka-aineet huolellisesti keskenään ja anna makujen tekeytyä hetki kylmässä.
- Tarjoile esimerkiksi lounassalaattipöydän komponenttina tai grilliruoan lisukkeena.