Punajuuricoleslaw

30 min. 100:lle

Punainen coleslaw toimii hyvin lisukkeena esimerkiksi lounassalaattipöydässä tai grilliruoan kaverina ja piristää annosta niin raikkaalla värillään kuin maullaankin.

Punajuuricoleslaw

Ainekset

  • 2 kg Valkokaali, kokonainen
  • 2 kg Porkkana, kuorittu
  • 1 kg Sipuli, kuorittu
  • 1,3 kg Felix Punakaalisalaatti
  • 2 kg Felix Punajuurisuikale
  • 1,7 kg Kevytmajoneesi
  • 0,010 kg Mustapippuri, rouhittu
  • 0,105 kg Persilja

Valmistusohje

  1. Esikäsittele ja suikaloi kaali ja porkkanat ohuiksi vihannesleikkurilla.
  2. Hienonna sipulit pieniksi kuutioiksi.
  3. Valuta Felix punakaalisalaatti ja Felix punajuurisuikaleet sekä hienonna persilja.
  4. Sekoita kaikki raaka-aineet huolellisesti keskenään ja anna makujen tekeytyä hetki kylmässä.
  5. Tarjoile esimerkiksi lounassalaattipöydän komponenttina tai grilliruoan lisukkeena.