Punajuuri-vuohenjuustopiirakka
8:lle
0
Punajuuri-vuohenjuustopiirakka soveltuu mainiosti esimerkiksi kokoustarjoiluun, kahvilamyyntiin tai lounasruoaksi.

Ainekset
- 1 kpl GN-vuoka 1/1 65 / 9,0 L
- 0,72 kg perunataikinalevy ½ GN 360 g
- 0,25 kg vuohenjuustoa
- 0,2 kg porkkanasuikaleita, pakaste
- 0,28 kg Felix Suikalepunajuuri
- 0,1 kg purjoviipaleita, pakaste
- 2 g pippurisekoitusta
- 4 g hienoa suolaa
- 0,4 l ruokakermaa 15%
- 0,2 kg kananmunaa
Valmistusohje
- Asettele GN-mitoitetut taikinalevyt leivinpaperilla vuorattuun GN 1/1-65 vuokaan ja anna sulaa hetki. Taikinan voi halutessaan valmistaa myös itse.
- Viipaloi tai murenna vuohenjuusto. Sulata pakastekasvikset ja valuta Felix Suikalepunajuuresta säilykeliemi pois.
- Sekoita keskenään tasaiseksi liemeksi kerma, suola, pippurisekoitus ja kananmunat.
- Esipaista pohjaa yhdistelmäuunissa kuivapaistolla +150°C noin 10 minuuttia. Levitä punajuuret, porkkanasuikaleet, purjot ja vuohenjuusto esipaistetun pohjan päälle.
- Kaada liemi tasaisesti täytteiden päälle. Paista yhdistelmäuunissa kuivapaistolla +150°C noin 25 minuuttia.
- Anna piirakan vetäytyä hetki ja leikkaa haluamasi kokoisiksi annospaloiksi. Tarjoa lämpimänä tai kylmänä.